Om Photos Gone Wild

Photos Gone Wild arbejder på at udbrede kendskabet til fantasidyr og kunsten at forbinde sig til naturen på nye tankevækkende måder.

Det hjælper ikke alene hjernen med at turde tænke nye kreative tanker, det forebygger sygdomme, afhjælper stress og depressive tilstande, eliminerer følelsen af ensomhed, forøger intelligensen og er en kilde til evig livsglæde.

Forskning viser, at børn og unge der jævnligt opholder sig i naturen, udvikler deres kompetencer gennem leg, læring og fantasi.

Børnene får en forståelse for, hvor vigtigt det er at passe på naturen. Derudover får børn, der bevæger sig i naturen, også et sundere liv.

Hensigten med Photos Gone Wild er at inspirere børn og voksne til at få lyst til selv at fotografere fantasidyr i naturen, og arbejde videre med billederne på computeren og i andre sammenhænge til inspiration for andre. 

Verdensdatabase af fantasidyr

Photos Gone Wild arbejder på at skabe en verdensdatabase af fantasidyr – hvor dine billeder af fantasidyr også skal være med!

Som start på verdensdatabasen af fantasidyr og for at skabe en fælles platform har Photos Gone Wild oprettet Facebookgruppen: FANTASIDYR for ALLE, hvor alle med interesse for fantasidyr kan uploade deres billeder.

Store visioner

Photos Gone Wilds vision er at skabe et nyt nonverbalt verdenssprog, der tager udgangspunkt i fantasidyrene, hvor børn og voksne fra hele verden via et fælles website kan kommunikere sammen i fredelig sameksistens på tværs af landegrænser, etnisk baggrund, religiøse overbevisninger og sproglige barrierer.
Dette website er endnu kun på tegnebrættet.

På den nye platform skal børn fra hele verden kunne bidrage med deres egne billeder og fortolkninger af fantasidyrene og derved netværke sammen.

Gennem den voksende og levende internetportal vil børnene få en ny og anderledes forståelse for hinanden, for naturen i andre verdensdele og for de meget forskellige livsvilkår, der findes for børn i forskellige dele af verden.

Kom i gang nu
Book mig til et foredrag, en workshop eller et firmaevent.

Se hvad jeg tilbyder i webshoppen.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive:
Kontakt mig her

❤ Mette

Mette og fantasidyrene

Fra jeg var helt lille, har jeg altid oplevet verden i billeder, og siden jeg var ganske ung altid haft et kamera på mig. Jeg er fuldstændig forelsket i fantasidyr og den verden vi har sammen.

Fantasidyrene og jeg taler sammen. Vi hygger os sammen. Vi finder glæden sammen og tager også nogen af de svære snakke sammen.

Fantasidyrene er med mig overalt, og jeg benytter enhver lejlighed til at tage billeder af dem. Jeg vender tilbage til dem igen og igen på forskellige tidspunkter af dagen, ugen og året. Jeg foreviger det vi har sammen og skaber historierne, så fantasidyrene får liv i deres element.

Det handler om at få øje på dem. At beslutte sig for at ville connecte – altså at forbinde sig med dem, og finde lige det øjeblik, hvor det opleves rigtigt at fotografere dem, så både jeg og andre kan se, at de er sprællevende, har deres eget liv og er en del af en forunderlig, magisk, fortryllende og dragende verden.

Glæd dig til at blive en del af fantasidyrenes verden.

Fantasidyr – kilden til evig livsglæde!
Rigtig god fornøjelse ❤ Mette

Om Mette BL Thomsen

Jeg er uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, akupunktør og lifecoach med egen klinik i Roskilde, hvor jeg i tillæg tilbyder en række spændende foredrag om krop og psyke.
Læs mere på www.liftyourlife.dk

Jeg er passioneret sportsudøver og har blandt mange spændende gøremål cyklet til Afrika, løbet maraton og taget alene på motorcykel til Nordkap. Spændende gøremål, der siden er blevet til mange flere – heriblandt 12 km havsvømning, en Ironman, faldskærmsudspring, flere gåture på glødende kul og i 2014 blev jeg den første dansker, der har svømmet 450 m til VM i issvømning.
Læs mere på www.iceswimmer.com – hvor du også kan læse om livsstils- og motivationsforedraget: Fra vinterbader til VM i Sibirien

I 2017 stiftede jeg Roskilde Issvømmer Forening – RISF i ønsket om at udbrede kendskabet issvømning som sportsgren i Roskilde og omegn. Det er en fantastisk sjov sport – og ALLE kan være med.
Læs mere på www.risf.dk